Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

Farklı bobinleri sarma makinesi sarma

Ben sohbet şimdi
Müşteri yorumları
İnsanların sorunu e-posta iletişimi üzerinden çözme şeklinizi gerçekten takdir ediyorum. Müşteriye iyi hizmet. Ve çok hızlı.

—— Rohit Raj Hasija

Çin'deki başka bir şirketten m/c aldık, ancak Nide ekibinin bu kadar ayrıntılı bilgisi ile sorunu çözme kararlılığı gerçekten takdire şayan.

—— İmparatorluk Elektrik Şirketi

Stator sarma makinesi bana mükemmel durumda ulaştı. Çok iyi çalışıyor, Satın alma işleminden çok memnun kaldım

—— Kapil Agarawal

NIDE, teknik gereksinimlerime göre dikkatlice kontrol edildi ve hızlı bir şekilde uygun motor üretim çözümleri sağladı

—— koo

şirket Haberler
Farklı bobinleri sarma makinesi sarma
hakkında en son şirket haberleri Farklı bobinleri sarma makinesi sarma

Trafo sarım makinelerinin farklı sarım yöntemleri vardır, ancak birçok tüketici bunu çok iyi bilmemektedir.Farklı sarma yöntemleri başlıca şunlardır:

 

1. Bir transformatör sarma makinesinin dairesel bobinini sarmak için önlemler

Bu tip bobin, esas olarak bir hava çekirdekli bobin ve bir bobin bobininden oluşan bir tür yaygın bobindir.Bu tip bobinin sarma yöntemi nispeten basittir ve makaranın konumu yüksek değildir ve bobinin ön tarafında olabilir.Trafo sarma makinesinin zamanlamasını ayarlarken bobinin arkasında aşağıdakilere de dikkat etmek mümkündür.

 

Saat kaç:

(1) Proses gereksinimlerine göre tel çapının düzeltme değerini uygun şekilde artırın ve teller arasındaki boşluğu ayarlayın.

(2) Geniş genişliği ayarlarken iskeletin deformasyon miktarına dikkat edin.Lastik çıkarma bobini ise genişlik uygun şekilde azaltılmalıdır.

(3) Gerginlik ayarı orta düzeyde, çok büyük veya çok küçük değil.

 

2. Trafo sarma makinesinin kare bobinini sarmak için önlemler

Bobin tipik olarak, geniş bir genişlik, küçük bir çap ve 0,5 mm'den daha büyük bir tel çapı ile karakterize edilen bir motorun bir stator bobinidir.Böyle bir bobin sarılırken, sarma hızının kontrolüne ve tansiyon kontrolüne dikkat edilir.Genel kablonun çıkış konumu çevrimiçi.Dairenin arkasında, böyle bir çıkış pozisyonu, bobinin ortasındaki ödemi önleyebilir.Sarma hızı, bobinin çapına ve çapına göre ayarlanmalıdır.Genel olarak, bobin sarım hızı daha büyüktür ve daha hızlı sarım hızı transformatöre neden olur.Sarma makinesinin ağırlığı ve bobinin kalitesi.

Pub Zaman : 2018-07-24 08:31:19 >> haber listesi
İletişim bilgileri
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

İlgili kişi: Mr. Herbert

Tel: 0086-15067409300

Faks: 00-86-057487295637

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin