Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

YENİ ürün NIDE tam otomatik üç fazlı stator üretim hattı

Ben sohbet şimdi
Müşteri yorumları
İnsanların sorunu e-posta iletişimi üzerinden çözme şeklinizi gerçekten takdir ediyorum. Müşteriye iyi hizmet. Ve çok hızlı.

—— Rohit Raj Hasija

Çin'deki başka bir şirketten m/c aldık, ancak Nide ekibinin bu kadar ayrıntılı bilgisi ile sorunu çözme kararlılığı gerçekten takdire şayan.

—— İmparatorluk Elektrik Şirketi

Stator sarma makinesi bana mükemmel durumda ulaştı. Çok iyi çalışıyor, Satın alma işleminden çok memnun kaldım

—— Kapil Agarawal

NIDE, teknik gereksinimlerime göre dikkatlice kontrol edildi ve hızlı bir şekilde uygun motor üretim çözümleri sağladı

—— koo

şirket Haberler
YENİ ürün NIDE tam otomatik üç fazlı stator üretim hattı
hakkında en son şirket haberleri YENİ ürün NIDE tam otomatik üç fazlı stator üretim hattı

Tam otomatik stator üretim hattındaki kritik süreç, bobin sarma ve yerleştirmedir, şimdi üç bobin sarma istasyonu ve bir bobin yerleştirme istasyonu olan tam otomatik stator bobini sarma ve yerleştirme makinesini başarıyla geliştirdik.Bu tam otomatik stator üretim hattının piyasaya sürülmesi önemli bir gelişmedir, stator üretim otomasyonu alanında ileriye doğru büyük bir adımdır.

 

Makine, çamaşır makinesi motor statoru vb. gibi çeşitli tipte üç fazlı motor stator üretimi için uygundur. Üç fazlı bobinler üç sargı istasyonuna ayrı ayrı sarılır, faz ayırıcılar otomatik olarak bu makineye konur.Proses parametresi HMI üzerinde programlanabilir, makine servo sistem kontrollüdür, güvenilir ve kararlıdır.

 

Bu tam otomatik stator üretim hattı, motor üreticilerinin üretim otomasyonunu ilerletmesine, motor tutarlılığını iyileştirmesine, işçilik maliyetini düşürmesine yardımcı olur.Tüm motor üreticileri için iyi bir seçim.

hakkında en son şirket haberleri YENİ ürün NIDE tam otomatik üç fazlı stator üretim hattı  0hakkında en son şirket haberleri YENİ ürün NIDE tam otomatik üç fazlı stator üretim hattı  1hakkında en son şirket haberleri YENİ ürün NIDE tam otomatik üç fazlı stator üretim hattı  2hakkında en son şirket haberleri YENİ ürün NIDE tam otomatik üç fazlı stator üretim hattı  3hakkında en son şirket haberleri YENİ ürün NIDE tam otomatik üç fazlı stator üretim hattı  4

Pub Zaman : 2017-09-18 13:48:24 >> haber listesi
İletişim bilgileri
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

İlgili kişi: Mr. Herbert

Tel: 0086-15067409300

Faks: 00-86-057487295637

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin