Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

Sargı makinesinin gücü nasıl maksimize edilir

Ben sohbet şimdi
Müşteri yorumları
İnsanların sorunu e-posta iletişimi üzerinden çözme şeklinizi gerçekten takdir ediyorum. Müşteriye iyi hizmet. Ve çok hızlı.

—— Rohit Raj Hasija

Çin'deki başka bir şirketten m/c aldık, ancak Nide ekibinin bu kadar ayrıntılı bilgisi ile sorunu çözme kararlılığı gerçekten takdire şayan.

—— İmparatorluk Elektrik Şirketi

Stator sarma makinesi bana mükemmel durumda ulaştı. Çok iyi çalışıyor, Satın alma işleminden çok memnun kaldım

—— Kapil Agarawal

NIDE, teknik gereksinimlerime göre dikkatlice kontrol edildi ve hızlı bir şekilde uygun motor üretim çözümleri sağladı

—— koo

şirket Haberler
Sargı makinesinin gücü nasıl maksimize edilir
hakkında en son şirket haberleri Sargı makinesinin gücü nasıl maksimize edilir

En geleneksel el kranklı makineden mevcut tam otomatik makineye kadar, geliştirilmesi, elektrik bobini işleme yeteneğini geliştirerek sarım işini daha az hantal ve verimsiz hale getirdi.Sarma ekipmanı tarafından işlenen bobinler, kablonun tekdüzeliği, mükemmel kalıplama, yüksek derecede uyum vb. Gibi özelliklere sahiptir, elle çalıştırılan makinenin gücü tamamen operatörün emeğine bağlıdır.Modern modelin gücü birçok neden tarafından belirlenir.Aşağıdaki etkinin basit bir analizidir.Elementler:

İlk olarak, doğru sarım teknolojisi, gücü ileriye taşımanın anahtarıdır.

 

Bobin teknolojisini planlarken, çalışmayı ve işlemeyi nasıl kolaylaştıracağımızı düşünmeliyiz.Sargı teknolojisinin hazırlanması özellikle önemlidir.Makul ve doğru sarma teknolojisi, sarma ekipmanının gücünü en üst düzeye çıkarabilir.Bobin sarma gereksinimleri teknik gereksinimlere dayanmaktadır.Gerçekleştirilecek adımlar.

 

İkincisi, sarma parametrelerinin ayarlanması

Modern sarım ekipmanı, operatörlerin farklı sarım teknolojisine göre kurulum yapmasını gerektiren çok dağınık bir elektrik kontrol sistemine sahiptir.Doğru teknik parametre ayarı, sarım ekipmanının maksimum gücü taşımasını sağlayabilir ve ayrıca sarım yapabilir.Bobinler güzel ve düzenli.

 

Üçüncüsü, gücü iletmek için sarma ekipmanını etkileyen diğer faktörler

Otomatik sarım makinası oldukça dağınık bir kontrol sistemine ve yardımcı sisteme sahiptir.Herhangi bir bağlantıdaki herhangi bir sorun, esas olarak gerilim ayarı ve kalıbın kullanışlı bir şekilde sabitlenmesi dahil olmak üzere, ekipmanın gücünü ve normal çalışmasını etkileyecektir.

Pub Zaman : 2018-07-30 08:23:35 >> haber listesi
İletişim bilgileri
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

İlgili kişi: Mr. Herbert

Tel: 0086-15067409300

Faks: 00-86-057487295637

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin