Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

Komütatörün Çalışma Prensibi

Ben sohbet şimdi
Müşteri yorumları
İnsanların sorunu e-posta iletişimi üzerinden çözme şeklinizi gerçekten takdir ediyorum. Müşteriye iyi hizmet. Ve çok hızlı.

—— Rohit Raj Hasija

Çin'deki başka bir şirketten m/c aldık, ancak Nide ekibinin bu kadar ayrıntılı bilgisi ile sorunu çözme kararlılığı gerçekten takdire şayan.

—— İmparatorluk Elektrik Şirketi

Stator sarma makinesi bana mükemmel durumda ulaştı. Çok iyi çalışıyor, Satın alma işleminden çok memnun kaldım

—— Kapil Agarawal

NIDE, teknik gereksinimlerime göre dikkatlice kontrol edildi ve hızlı bir şekilde uygun motor üretim çözümleri sağladı

—— koo

şirket Haberler
Komütatörün Çalışma Prensibi

Komütatörün Çalışma Prensibi
electric-motor-components-commutator-from-NIDE-1

Komütatörler, DC sabit mıknatıslı seri uyarmalı motorda ve tek fazlı seri uyarmalı motorda kullanılan, karbon fırçasından geçen DC akımı sargıda alternatif akıma veya sargıdaki alternatif elektromotor kuvvetini alternatif akıma çeviren kritik bir bileşendir. Kömür fırça üzerindeki DC elektromotor kuvveti.Komütatörün işlevi, motorun sürekli dönmesini sağlamak için akımın yönünü değiştirmektir.

electric-motor-components-commutator

Komütatör elektrik motorunun kalbidir.

 

 

Komütatörün çalışma prensibi:

Bobin akımı geçtikten sonra, manyetik alanın etkisi altında, çekim ve itme kuvvetleri boyunca döner.Komütatör mıknatısla dengeye geldiğinde, komütatör üzerindeki orijinal enerjili bobine karşılık gelen kontak parçası karbon fırçadan ayrılır ve karbon fırça, tahrik gücünü oluşturan bobin setine karşılık gelen kontak parçasına bağlanır. , böylece DC motor sürekli olarak dönmeye devam edebilir.

AC serisi uyarılmış motorda, sargılı stator çekirdeğinin rolü, DC motorda kullanılan mıknatısa benzer, bu nedenle komütatörün çalışma prensibi aynıdır.

electric motor segment commutator

AC motor mixer hook armature commutator for automobile wiper motor manufacturing

Nide, 1200'den fazla farklı çeşit üretir.elektrik motor stator ve armatür rotor fırça komütatörüOD 4 mm'den OD 150 mm'ye kadar değişen kanca tipi, yükseltici tipi, kabuk tipi, düzlemsel tip dahil ve uzun yıllardır komütatör üretiminde profesyoneliz.Komütatörler, otomotiv endüstrisi, elektrikli el aletleri, ev aletleri ve diğer motorlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Mevcut modellerimiz sizin için uygun değilse, çizim ve numunelerinize göre yeni takımlar da geliştirebiliriz.

NIDE-electric-motor-parts-commutator-1

NIDE-electric-motor-parts-commutator-2

Pub Zaman : 2020-05-11 14:21:42 >> haber listesi
İletişim bilgileri
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

İlgili kişi: Mr. Herbert

Tel: 0086-15067409300

Faks: 00-86-057487295637

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin