Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

Elektrikli Araba Tahrik Motorları İçin Firkete Teknolojisi

Ben sohbet şimdi
Müşteri yorumları
İnsanların sorunu e-posta iletişimi üzerinden çözme şeklinizi gerçekten takdir ediyorum. Müşteriye iyi hizmet. Ve çok hızlı.

—— Rohit Raj Hasija

Çin'deki başka bir şirketten m/c aldık, ancak Nide ekibinin bu kadar ayrıntılı bilgisi ile sorunu çözme kararlılığı gerçekten takdire şayan.

—— İmparatorluk Elektrik Şirketi

Stator sarma makinesi bana mükemmel durumda ulaştı. Çok iyi çalışıyor, Satın alma işleminden çok memnun kaldım

—— Kapil Agarawal

NIDE, teknik gereksinimlerime göre dikkatlice kontrol edildi ve hızlı bir şekilde uygun motor üretim çözümleri sağladı

—— koo

şirket Haberler
Elektrikli Araba Tahrik Motorları İçin Firkete Teknolojisi

Elektrikli Arabalar İçin Saç Tokası Teknolojisi Tahrik Motorları

 

Yeni enerji araçlarının temel parçalarından biri olan elektrikli tahrik sistemi, yeni enerji araçlarının performansı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir ve yeni enerji araçlarının gücü, ekonomisi, konforu, güvenliği, güvenilirliği ve dayanıklılığı için önemli bir öneme sahiptir.

 

Elektrikli tahrik motoru için saç tokası stator teknolojileri, daha kompakt bir motorla daha yüksek bir güç elde etmek için stator boşluğu dolumunu en üst düzeye çıkarabilir, sonuç olarak motorun kendisinin daha iyi soğutulması, montaj sırasında proses görünürlüğü, böylece toplam kalite güvenilirliğini sağlar. sonunda tüm üretim süreçlerine tamamen otomatik olarak güvenme olasılığı ile uygulanan ürün.Ve özellikle elektrikli tahrik motorunun uygulanması durumunda faydalar açıktır.

 

NIDE Group'un elektrikli tahrik motoru saç tokası teknolojisindeki en son gelişimi, saç tokası motorlarının montajı için yenilikçi makineler ve otomatik üretim hatları tasarlamayı ve üretmeyi mümkün kılıyor.

 

Stator sargısı ve montaj hattı için müşterilere saç tokası teknolojisi sağlayabiliriz.Müşteriler, farklı teknik özelliklere sahip aynı fabrika motorları ile farklı şekil ve boyutlarda saç tokası statörleri üretebilirler.

Terminal tellerinin yuva izolasyonu, saç tokası oluşturma ve yerleştirme, büyütme ve bükme, kesme, yeniden konumlandırma ve lazer kaynak işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Her işlem, üretim sürecinin her aşamasında optimum kontrol sağlayarak, en yüksek hassasiyet ve hızda gerçekleştirilir.

 

Müşterilere saç tokası teknolojisi yeni ürün geliştirme danışmanlığı, fizibilitesinin araştırılması ve değerlendirilmesi sağlamaya hazırız.

Pub Zaman : 2022-02-22 08:53:08 >> haber listesi
İletişim bilgileri
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

İlgili kişi: Mr. Herbert

Tel: 0086-15067409300

Faks: 00-86-057487295637

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin